Treenaa tavoitteellisti – ota käyttöön treenaaja.fi

Treenaaja.fi on golfaavan Suomen harjoituskirjasto, jossa on yli 40 erilaista harjoitusta puttiin, lähipeliin ja rangelle. Treenaajan avulla seuraat helposti kehittymistäsi ja teet harjoittelusta tavoitteellista. Treenaaja.fi-mobiilisovelluksen on toteuttanut Lakeside Golfin junioritoimikunnan puheenjohtaja Jukka Nieminen ja harjoitusten suunnittelusta on vastannut allekirjoittanut. Tavoitteenamme on sovelluksen avulla motivoida golfareita tavoitteelliseen harjoitteluun.

Olen suunnitellut treenaajan harjoituskirjastoon monipuolisen valikoiman erilaisia harjoituksia, jotka voit suorittaa kentän harjoittelualueella helposti ja ilman erityisvarusteita. Treenaajassa on 60 eri harjoitustasoa, joissa jokaisessa on neljä erilaista harjoitusta. Suoritettuasi tason harjoitteet, pääset etenemään seuraavalle vaikeampia harjoitteita sisältävälle tasolle. Haasteellisia harjoitteita on tarjolla sekä aloittelijoille että edistyneemmille pelaajille. Kuinka pitkälle sinä pääset?

Suosittelen kaikille oppilailleni sovelluksen hankkimista oman harjoittelunsa ja pelinsä kehittämiseen. Älypuhelimen verkkoselaimella toimivan sovelluksen vuosijäsenyyden hinta on vain 19,95 € / vuosi.

Pääset tutustumaan ja hankimaan sovelluksen osoitteesta treenaaja.fi.
Ota myös Treenajan Facebook ja Instagram -somekanavat seurantaan!