Kauden 2021 alkeiskursseista

Olen viime aikoina saanut tiedusteluja miten järjestän alkeiskursseja tulevana kesänä. Kurssikalenteri tullaan julkaisemaan myöhemmin, mutta alustavat suunnitelmat on jo pitkälti tehty.

Viime vuonna hyväksi havaittuun konseptiin ei tulla tekemään merkittäviä muutoksia. Kurssi tulee kestämään neljä tuntia ja se pidetään yhden päivän aikana. Kurssin aikana käydään läpi golfin peruslyönnit (putti, chippi, bunkkeri, rautalyönti ja avauslyönti). Pidämme kurssin aikana myös pienen kahvitauon, jolloin käymme läpi avainasiat golfin säännöistä ja etiketistä. Näin jokainen kurssilaisen saa valmiudet green cardin suorittamiseen. Kurssin hinta tulee olemaan 50 euroa.

Alkeiskurssit alkavat keväällä heti kun Lakeside Golfin kenttä aukeaa. Kursseja ja green card -suoritus mahdollisuuksia tullaan järjestämään viikoittain. Vaikka toivon, että kaikki kurssit saataisi järjestää kauniissa kesäsäässä, se ei ihan aina toteudu. Lakesiden harjoitusalueella on onneksi kuitenkin käytettävissä lyöntikatos, joten pienet sadekuurot eivät aiheuta ongelmia kurssin toteutukselle. Kurssille kannattaa kuitenkin aina pukeutua sääolosuhteiden mukaan.  

Koska kurssi tulee olemaan tiivis, osallistujamäärä tullaan rajaamaan kuuteen henkilöön. Pieni ryhmä takaa myös sen, että kurssin aikana voidaan huomioida mahdollinen koronaohjeistus hyvin. Koronasta johtuen toivoisin, että kurssilaiset ilmoittaisivat ennakkoon onko heillä käytettävissä omia mailoja kurssin ajaksi. Mikäli omia mailoja ei ole, rakennan kurssimailoista jokaiselle sopivan oman bägin, jota voi kurssin ajan käyttää. Kurssin jälkeen mailat desinfioidaan seuraavaa käyttäjää varten.

Mikäli yleinen kurssikalenteri ei sovi aikatauluihisi, voivat pienet ryhmät varata itselleen oman alkeiskurssin. Aikataulu sovitaan silloin tapauskohtaisesti.

Kurssilaisille tarjotaan edullista golfharrastuksen aloittamista Lakeside Golfissa. Tämä starttipaketti tulee sisältämään kaiken tarpeellisen (alkeiskurssin, green card -suorituksen, jäsenmaksun sekä jonkinlaisen pelioikeuden Järvenrannan ja Pirunpellon kentille). Tämän paketin voi ostaa myös sen jälkeen kun on käynyt alkeiskurssin ja/tai suorittanut green cardin.

Alkeiskurssin jälkeen voi tulla kertaamaan jo opittua tai oppimaan uutta aloittelijoiden golfklinikoille. Klinikoita järjestetään kesällä viikoittain ja niihin osallistumisesta peritään 10 euron maksu. Tällä tavoin jokainen Lakeside Golfissa alkeiskurssinsa käynyt golfaaja saa golfuran alkutaipaleella varmasti riittävästi ohjausta.  

Last Modified on 27.4.2022
Kauden 2021 alkeiskursseista