Varaa yksityistuntisi kätevästi varauskalenterista!

Kesä–heinäkuun yksityistunnit ovat varattavissa kätevästi sivuston varauskalenterin kautta. Näet kalenterista kätevästi vapaat yksityistuntiajat ja voit varata haluamasi ajan sieltä suoraan. Halutessasi voit tehdä varauksen myös puhelimitse tai sähköpostitse 040 837 8863 / tuomas@tuomasseppala.fi.

Varauskalenteri päivittyy jatkuvasti. Olethan yhteydessä mikäli et löydä itsellesi sopivaa ajankohtaa!

Yksityistunnit pidetään Lakeside Golfissa ja tunnin (50 min) hinta on 70 € (1–2 henkilöä). Voit myös ostaa 5 x 50 min yksityistuntipaketin hintaan 270 €. Katso tarkempi hinnasto ja maksuohjeet

Golfin alkeet haltuun alkeiskurssilla!

Tervetuloa alkeiskursseille! ⛳️ Lakeside Golfin alkeiskurssilla käydään läpi kaikki golfin peruslyönnit sekä golfsääntöjä ja -etikettiä. 5 h pienryhmäkurssin aikana pääsee pelaamaan golfkentälle ja samalla suoritetaan Green Card -koe.

Kurssin hinta 95 € / henkilö sisältää kaikki kurssilla tarvittavat välineet sekä pienen välipalan.

Huom! Alkeiskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa joko omatoimisesti tai osallistumalla Lakeside Golfin seuratoimintaan. Lakeside Golf tarjoaa alkeiskurssin käyneille jatko-opetusta alkeisklinikoilla, joissa on mahdollista syventää alkeiskurssilla opittuja taitoja. Aloittelijoiden klinikan hinta on LGV:n jäseniltä ja Lakesidessa kesällä 2024 alkeiskurssin käyneiltä 25 €/kerta tai 50 €/neljä kertaa. Muilta klinikan hinta on 35 €/kerta tai 100 €/neljä kertaa.

Katso kauden 2024 alkeiskurssiaikataulu ja aloittelijoiden klinikat Lakesiden Golfin verkkosivuilta.

Tule mukaan Lakeside Golfin Lasten Golfkouluun!

Lasten Golfkoulut on suunnattu 6–12-vuotiaille aloittelijoille ja vähän pelanneille. Golfkoulut ovat kolmepäiväisiä (klo 10–12.30) ja niissä tutustutaan golfin eri osa-alueisiin.

Golfkoulun hinta on 85€ / lapsi. Hinta sisältää opetuksen, välineet sekä välipalan jokaisena kurssipäivänä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen lakesidegolf.fi

 

Lakesiden opetuskalenteri 2024 on julkaistu!

Lakesidessa Golfissa on kaudella 2024 jälleen tarjolla monipuolista ja laadukasta golfopetusta kaikentasoisille harrastajille. Kalenterista löytyy mm. alkeiskursseja, suosittuja jäsen- ja aloittelijaklinikoita sekä naisten ja junioreiden treenejä. Opetuksesta vastaa pääasiassa PGA Pro Tuomas Seppälä.

Tutustu Lakesiden opetustarjontaan

Kurssi- ja treenitarjonnan lisäksi voit varata Lakeside Golfiin myös yksityistunteja. Katso ja varaa itsellesi sopiva ajankohta tämän sivuston ajanvarauskalenterista.