Yksityistunnit varattavissa varauskalenterista

Huhti–toukokuun yksityistunnit on nyt varattavissa sivuston varauskalenterin kautta. Näet kalenterista kätevästi vapaat yksityistuntiajat ja voit varata haluamasi ajan sieltä suoraan. Halutessasi voit tehdä varauksen myös puhelimitse tai sähköpostitse 040 837 8863 / tuomas@tuomasseppala.fi.

Varauskalenteri päivittyy jatkuvasti. Olethan yhteydessä mikäli et löydä itsellesi sopivaa ajankohtaa.

Yksityistunnit pidetään Lakeside Golfissa ja tunnin (50 min) hinta on 70 € (1–2 henkilöä). Voit myös ostaa 5 x 50 min yksityistuntipaketin hintaan 270 €. Katso tarkempi hinnasto ja maksuohjeet

Rangekausi käyntiin Lakesidessa

Lakesiden range on nyt auki – aika polkaista ulkoharjoituskausi 2024 käyntiin!

Lakesiden rangen palloautomaatit ovat toistaiseksi käytettävissä klo 10 alkaen ja ne toimivat pankkikortilla, 2€ kolikoilla, Lakesiden toimistossa ladattavilla rangekorteilla sekä Callock-puhelinpalvelun kautta. Lakesiden toimisto palvelee ennen pelikauden alkua arkisin vähintään klo 9-16. Lisätietoja rangen käyttöohjeista ja aukioloajoista Lakesiden verkkosivuilta

Lakesiden range ja kenttä ovat auki – eikun treenaamaan!

Lakesidessa rangekausi on käynnistynyt ja opetukset järjestetään rangen avautumisen myötä nyt ulkona.

Palloautomaatit toimivat viime kaudelta tuttuun tapaan pankkikortilla, 2€ kolikoilla, toimistossa ladattavilla rangekorteilla ja Callock-puhelinpalvelun kautta.

Pelaamaankin jo pääsee, sillä Järvenrannan kenttä avattiin 22.4.2023. Lue lisää alkukauden ohjeista ja aukioloajoista Lakesiden sivuilta

Tervetuloa treenaamaan!

Yksityistunnit varattavissa ajanvarauskalenterista

Talvikaudella yksityistunneista pidetään pääsääntöisesti EazyGolfin Messukylän harjoituspaikassa. Vapaana olevat ajat on nähtävissä ajanvarauskalenteristani. Mikäli et löydä kalenteristani sopivaa ajankohtaa, soita tai laita minulle viestiä (puh.040-837 8863. Yksityistuntien pitäminen onnistuu tarvittaessa myös Ylöjärvellä (Golfstudios) tai Pirkkalassa, jossa sijaitsee EazyGolfin harjoituspaikka.

Yksityistuntien hinta talvella on 70 euroa / tunti (Golfstudios) ja 60 euroa / tunti (EazyGolfin opetuspaikat). Hinta sisältää lyöntipaikkamaksun ja pallot. Yksityistunnit voit maksaa kätevästi MobilePayllä (tarvittaessa myös laskutus onnistuu).

EazyGolf (Tampere)
Kirkonmäenkatu 15 33700 Tampere

Golfstudios (Ylöjärvi)
Mestarintie 1 33470 Ylöjärvi

EazyGolf (Partola)
Naistenmatkantie 76 33950 Pirkkala

Toukokuun alkeiskurssit

Tervetuloa alkeiskurssille toukokuussa!

Lakeside Golfin alkeiskurssi sisältää neljä tuntia opetusta pienryhmässä (ryhmän maksimikoko on kuusi henkilöä). Kurssit pidetään pääsääntöisesti yhden päivän tehokursseina. Kurssin tavoitteena on kannustaa golfin pariin ja antaa hyvät valmiudet harrastuksen jatkamiselle sekä Green Card -kokeen suorittamiseen. Kurssin aikana käydään läpi kaikki golfin peruslyönnit, sääntöjä ja etikettiä. Pääpaino on tekemisessä ja oppimisessa hauskalla ja tehokkaalla tavalla.

Toukokuun alkeiskurssit:

la 7.5. klo 10–14
la 14.5 klo 10–14
la 21.5 klo 10–14
la 28.5 klo 10–14

Alkeiskurssin hinta on 50 € / henkilö.

Huom. Alkeiskurssin Lakesidessa suorittaneille tarjotaan jatko-opetusta seuran järjestämillä aloittelijoiden klinikoilla koko kesän tiistaisin klo 18.45–19.45 (10 € / kerta). Ilmoittautuminen ja lisätiedot Lakesidegolf.fi-tapahtumakalenterista.

Lue lisää alkeiskursseista ja katso koko kesän aikataulu

Ilmoittautuminen ja kurssin maksaminen:

Lakeside Golfin toimisto ottaa vastaan ilmoittautumisia puhelimitse (03) 5129 500, sähköpostitse toimisto(at)lakesidegolf.fi tai suoraan Lakeside Golfin tapahtumakalenterin kautta. Kurssin voi maksaa Lakeside Golfin verkkokaupassa tai Lakesiden toimistoon.

Alkeiskurssi omalla porukalla

Alkeiskurssi on mahdollista varata myös omalle perhe-, kaveri- tai työporukalle. Kurssin sisältö vastaa em. alkeiskurssia ja aikataulu sovitaan tapauskohtaisesti. Kysy lisätietoa sähköpostitse tuomas@tuomasseppala.fi tai puhelimitse 040 837 8863.