Opetus

Tarjoan golf-opetusta kesäisin Pirkanmaalla Lakeside Golfissa. Opetustoimintaa on tarjoilla kaiken ikäisille ja tasoisille golfareille.

Alkeiskurssit

Lakeside Golfin alkeiskurssi sisältää neljä tuntia opetusta pienryhmässä (ryhmän maksimikoko on kuusi henkilöä). Kurssit pidetään pääsääntöisesti yhden päivän tehokursseina. Kurssin tavoitteena on kannustaa golfin pariin ja antaa hyvät valmiudet harrastuksen jatkamiselle sekä Green Card -kokeen suorittamiseen. Kurssin aikana käydään läpi kaikki golfin peruslyönnit, sääntöjä ja etikettiä. Pääpaino on tekemisessä ja oppimisessa hauskalla ja tehokkaalla tavalla.

Alkeiskurssin hinta on 65 € / henkilö.

Alkeiskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa joko omatoimisesti tai osallistumalla Lakeside Golfin seuratoimintaan. Kaikille alkeiskurssin Lakesidessa suorittaneille tarjotaan jatko-opetusta seuran järjestämillä aloittelijoiden klinikoilla koko kesän tiistaisin klo 18.45–19.45 (10 € / kerta). Ilmoittautuminen ja lisätiedot Lakesidegolf.fi-tapahtumakalenterista.

Green card -suorituksia järjestetään Lakeside Golfissa kesällä tiistaisin klo 19.45 (olethan sitä ennen käynyt lämmittelemässä harjoitusalueella). Green cardin suorittaminen edellyttää golfin perustaitojen hallitsemista sekä etiketin ja keskeisten golfsääntöjen ymmärrystä. Green card -suorituksessa pelataan pron johdolla kolme väylää ja käydään läpi etukäteen täytettyjä sääntö- ja etikettikysymyksiä. Suorituskerran hinta on 25 €, ilmoittautuminen ja lisätiedot Lakesidegolf.fi-tapahtumakalenterista.

Alkeiskurssiaikataulu 2023

Alkeiskurssiaikataulua päivitetään kysynnän mukaan kesän edetessä.

Huhtikuu

La 22.4 klo 10-14

Toukokuu

La 6.5 klo 10-14

La 20.5 klo 10-14

Kesäkuu

La 3.6 klo 10-14

La 17.6 klo 10-14

Ke 28.6 klo 17-21

Heinäkuu:

Ke 12.7 klo 17-21

Ke 26.7 klo 17-21

Elokuu

La 12.8 klo 10-14

La 26.8 klo 10-14

Ilmoittautuminen ja kurssin maksaminen:

Lakeside Golfin toimisto ottaa vastaan ilmoittautumisia puhelimitse (03) 5129 500, sähköpostitse toimisto(at)lakesidegolf.fi tai suoraan Lakeside Golfin tapahtumakalenterin kautta. Kurssin voi maksaa Lakeside Golfin verkkokaupassa tai Lakesiden toimistoon.

Alkeiskurssi omalla porukalla

Alkeiskurssi on mahdollista varata myös omalle perhe-, kaveri- tai työporukalle. Kurssin sisältö vastaa em. alkeiskurssia ja aikataulu sovitaan tapauskohtaisesti. Kysy lisätietoa sähköpostitse tuomas@tuomasseppala.fi tai puhelimitse 040 837 8863.

Yksityistunnit

Yksityistunti sopii kaikentasoisille pelaajille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään lyöntiään. Yksityistunneilla saat henkilökohtaista valmennusta yksilöllisessä tahdissa. Voimme harjoitella erilaisia lyöntejä tai tilanteita toiveiden mukaisesti. Yksityistunneilta saat aina mukaasi sinulle hyödyllisiä harjoitteita.

Yksityistunneilla voidaan käyttää apuna videoanalyysia, josta saa hyvän kuvan oman tekniikan kehityskohdista. Tämän lisäksi opetuksen tukena voidaan myös tarvittaessa käyttää Flightscope X3 -lyöntianalyysilaitetta.

Yksityistunneille voi tulla myös kaverin kanssa tai pienellä porukalla. Yksityistunnin hinta määräytyy henkilömäärän mukaan, perushinta (60 € tai 250 €) kattaa 1–2 henkilöä, lisähenkilöistä peritään lisähinta.

Yksityistuntien hinnat 2023 Lakeside Golfissa:

60 € / 50 min (1–2 henkilöä)
250 € / 5 x 50min
(1–2 henkilöä)

lisähenkilöt +10e / hlö / 50 min

Ilmoittautuminen ja maksaminen:
Yksityistunnit ovat varattavissa osoitteessa www.tuomasseppala.fi/ajanvaraus tai puhelimitse 040 837 8863 tai sähköpostitse tuomas@tuomasseppala.fi

Yksityistunnin voi kätevästi ostaa Lakeside Golfin verkkokaupasta www.lakesidegolf.fi/kauppa tai Lakeside Golfin toimistosta. Voit myös sopia laskutuksesta. Huomioithan, että koronavirustilanteen vuoksi maksu tunnin yhteydessä ei ole mahdollista.

Custom fit -mailojen mittaus

Custom fit -mittauspalvelussa selvitämme juuri sinun lyöntiisi parhaiten sopivat mailat. Apuna mittauksessa käytetään FlightScope -analysaattoria, joka mittaa lyönnistäsi mm. pallon ja mailan liikesuuntia ja nopeuksia. Mittaus toteutetaan yhteistyössä Golf Balatan kanssa eli pääset halutessasi testaamaan useita eri mailamerkkejä.

Custom fit- mittaukset järjestetään toiveidesi mukaisesti 15 minuutin pika-analyysistä aina laajempaan 1,5 h mailasetin mitoitukseen.

Custom fit -mailafittauksen voit varata ajanvarauskalenterista. Lisätietoa mittauksista sekä mailavaihtoehdoista saat Golf Balatalta asiakaspalvelu@golfbalata.fi / +358 40 702 8852.

Yksityis- tai yritystapahtumat

Järjestä aktiivinen TYKY- tai muu virkistyspäivä henkilöstölle, asiakkaille tai muille sidosryhmille. Tapahtuman ohjelma ja aikataulu räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Lakeside Golfin loistavat harjoitusalueet, kentät ja ravinto- ja klubitilat luovat erinomaiset puitteet golfiin tutustumiselle.

Kysy lisää tuomas@tuomasseppala.fi tai Lakeside Golf toimisto@lakesidegolf.fi

Muut kurssit

Lakeside Golfin treeniryhmät:

Kesän 2023 treeniryhmien toiminta on nähtävissä Lakeside Golfin tapahtumakalenterista.

Junioreiden golfkoulut: 

Golfkoulut on tarkoitettu junioreille, jotka haluavat tutustua golfiin. Kolmipäiväinen koulun aikana tutustutaan erilaisiin golflyönteihin leikkien ja erilaisten harjoitteiden avulla. Golfkoulun hinta (85e) sisältää välineet, opetuksen ja välipalan.

Kesällä 2023 junioreiden golfkouluja järjestetään kaksi. Ensimmäinen koulu on 26.–28.6.2023 ja toinen 24.–26.7.2023. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Lakeside Golf toimisto@lakesidegolf.fi.