Ajanvaraus

Voit varata yksityistunnin ja/tai mailojen fittauksen puhelimitse 040 837 8863 (Tuomas) tai sähköpostitse tuomas@tuomasseppala.fi tai alla olevasta kalenterista.

Ilmoittautumiset alkeiskursseille ja jäsenklinikoille tapahtuu Lakeside Golfin kotisivujen tapahtumakalenterin kautta.

Yksityistunnit ja/tai mailojen fittaus

Kun löydät kalenterista sopivan ajankohdan ja aktivoit sen, avautuu sinulle sähköinen lomake. Täytä lomakkeeseen nimesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi. Klikkaa ”varaa nyt” -painiketta. Tarkista varauksesi tiedot ja vahvista vielä varauksesi. Sähköpostiisi lähetetään vielä vahvistus varauksesta.

Jos olet kiinnostunut myös mailojen fittauksesta tunnin yhteydessä, muista kirjoittaa lisätietoihin mitä mailoja (draiveri, väyläpuu, hybridi, rautamailat, vai koko bägi) olet tulossa fittaamaan ja toiveesi kokeiltavista merkeistä.

Alkeiskurssit ja jäsenklinikat:

Alkeiskursseja järjestetään Lakeside Golfissa viikottain läpi kesän. Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu Lakeside Golfin tapahtumakalenterin kautta, josta näet kätevästi alkeiskurssien sekä myös jäsenklinikoiden ja -treenien aikataulut.

Tiesitkö, että on mahdollista varata alkeiskurssi myös omalle perhe-, kaveri- tai työporukalle? Kurssin sisältö vastaa em. alkeiskurssia ja aikataulu sovitaan tapauskohtaisesti. Kysy lisätietoa sähköpostitse tuomas@tuomasseppala.fi tai puhelimitse 040 837 8863.

Lue lisää alkeiskursseista ja katso kesän aikataulu