Hinnasto

Opetuspalveluiden hinnat 2023:

Alkeiskurssi 65 € / henkilö

Alkeiskursseja järjestetään Lakeside Golfissa touko–syyskuussa. Kurssi on 1-päiväinen (sis. 4 h opetusta). Ryhmäkoko max. 6 henkilöä. Kurssi sisältää pro:n opetuksen, välinevuokran sekä pallot.

Lisätietoja ja kurssiaikataulu

Alkeiskurssi voidaan järjestää myös räätälöidysti omalle ryhmälle 1 tai 2-päiväisenä (sis. 4 h opetusta). Kurssi sisältää pro:n opetuksen, välinevuokran sekä pallot. Kysy lisää!

Lisätietoja

Yksityistunti (50 min) 60 € / 1-2 henkilöä

Yksityistuntipaketti (5 x 50 min) 250 €

Yksityisopetuksen perushinta on yhdelle tai kahdelle henkilölle, lisähenkilöt +10 € / 50 min (esim. 3 hlö:n 50 min yksityisopetus = 70 €). Yksityisopetuksen yhteydessä voidaan myös fitata mailat FlightScope-laitteella. Lisätietoja

Green Card -koe 25 € / henkilö

Yleisiä Green Card -kokeita järjestetään Lakeside Golfissa tiistaisin klo 19.45. Koe voidaan järjestää myös yksityisesti sovittuna ajankohtana, tällöin hinta on 60 € / henkilö. 

Varaukset ja maksaminen:

Voit varata yksityistunnin kätevästi tämän sivuston ajanvarauskalenterin kautta. Samasta paikasta voit varata myös mailafittaukset. Halutessasi voit myös varata ajan sähköpostitse tuomas@tuomasseppala.fi tai puhelimitse 040 837 8863.

Alkeiskurssien varaukset hoituvat Lakeside Golfin verkkosivujen tapahtumakalenterin kautta. Varaukset onnistuvat myös Lakeside Golfin toimiston kautta joko puhelimitse (03) 5129 500 tai sähköpostitse toimisto@lakesidegolf.fi.

Opetustuotteet voit ostaa kätevästi Lakeside Golfin verkkokaupasta lakesidegolf.fi/kauppa. Voit maksaa opetuksen myös Lakesiden toimistolle tai sopia laskutuksesta.

Hinnat on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.