Hinnasto

Opetuspalveluiden hinnat 2021:

*Alkeiskurssi 50 € / henkilö

Alkeiskursseja järjestetään Lakeside Golfissa touko–syyskuussa. Kurssi on 1-päiväinen (sis. 4 h opetusta). Ryhmäkoko max. 6 henkilöä. Kurssi sisältää pro:n opetuksen, välinevuokran sekä pallot.

Lisätietoja ja kurssiaikataulu

*Alkeiskurssi omalle ryhmälle 250 € / ryhmä

Alkeiskurssi voidaan järjestää myös räätälöidysti omalle ryhmälle 1 tai 2-päiväisenä (sis. 4 h opetusta). Kurssi sisältää pro:n opetuksen, välinevuokran sekä pallot.

Lisätietoja

*Yksityistunti (50 min) 60 € / henkilö

* Yksityistuntipaketti (3 x 50 min) – 150 € / henkilö

Yksityisopetuksen perushinta on yhdelle henkilölle, lisähenkilöt +10 € / 50 min (esim. 2 hlö:n 50 min yksityisopetus = 70 €). Yksityisopetuksen yhteydessä voidaan myös fitata mailat FlightScope-laitteella. Lisätietoja

*Green Card -koe – 25 € / henkilö

Yleisiä Green Card -kokeita järjestetään Lakeside Golfissa torstaisin klo 19.45. Koe voidaan järjestää myös yksityisesti sovittuna ajankohtana, tällöin hinta on 60 € / henkilö. 

Varaukset ja maksaminen:
Voit varata yksityistunnin tai ilmoittautua golfin alkeiskurssille tai green card -suoritukseen kätevästi ajanvarauskalenterin kautta. Varaukset onnistuvat myös  puhelimitse 040 837 8863 (Tuomas) tai 03 512 9500 (Lakeside Golfin caddiemaster) sekä sähköpostitse tuomas@tuomasseppala.fi.

Opetustuotteet voit ostaa kätevästi Lakeside Golfin verkkokaupasta lakesidegolf.fi/kauppa. Voit maksaa opetuksen myös Lakesiden toimistolle tai sopia laskutuksesta.

Hinnat on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.