Opetus

Tarjoan golf-opetusta kesäisin Pirkanmaalla Lakeside Golfissa.

Alkeiskurssi

Lakeside Golfin alkeiskurssi sisältää viisi tuntia opetusta pienryhmässä (ryhmän maksimikoko on kuusi henkilöä). Kurssin tavoitteena on kannustaa golfin pariin uusia harrastajia ja antaa hyvät valmiudet golf harrastuksen jatkamiselle sekä Green Card kokeen suorittamiseen. rssilla pääpaino on tekemisessä ja oppimisessa hauskalla ja tehokkaalla tavalla. Kurssin aikana käydään läpi kaikki golfin peruslyönnit, sääntöjä ja etikettiä. Tämän lisäksi kurssilaiset pääsevät myös tutustumaan pelaamiseen kentällä.

Alkeiskurssin hintaan sisältyy myös neljä aloittelijoiden harjoitusta. Harjoitukset järjestetään perjantai-iltaisin. Harjoituksissa kerrataan peruslyöntejä pron johdolla. Harjoitusten päätteeksi voi  pelata kentällä muutamia väyliä. 

Kurssikalenteri:

toukokuu : 5-6.5., 15-16.5., 26-27.5

kesäkuu: 5-6.6., 16-17.6., 26-27.6

heinäkuu 7-8.7., 17-18.7,. 28-29.7

elokuu 7-8.8., 21-22.8

syyskuu 1-2.9

Ilmoittautuminen ja kurssin maksaminen:

Lakeside Golfin toimisto ottaa vastaan ilmoittautumisia puhelimitse (03) 5129 500 tai sähköpostitse toimisto(at)lakesidegolf.fi).Kurssin voi maksaa Lakeside Golfin verkkokaupassa tai Lakesiden toimistoon.

Alkeiskurssi omalla porukalla

Omille ryhmille/porukoille voidaan järjestää omia alkeiskursseja. Kurssin sisältö vastaa em.alkeiskurssia. Kurssin aikataulu sovitaan tapauskohtaisesti. Kurssin hinta koko ryhmälle on 380 euroa. Kysy lisätietoa sähköpostitse tuomas@tuomasseppala.fi tai puhelimitse 040-837 8863.

Yksityistunnit

Yksityistunti sopii kaikentasoisille pelaajille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään golflyöntiään. Yksityistunneilla saat henkilökohtaista valmennusta ja valmennuksessa edetään luonnollisesti yksilöllisesti. Voimme harjoitella erilaisia lyöntejä tai tilanteita toiveiden mukaisesti ja tehdä hyödyllisiä harjoitteita.

Yksityistunneilla voidaan käyttää apuna videoanalyysia, josta saa todella hyvän kuvan oman tekniikan kehityskohdista. Tämän lisäksi opetuksen tukena voidaan myös tarvittaessa käyttää Flightscope X2-Elite, 4Motion ja Blast Golf analysaattoreita.

Yksityistunneille voi tulla myös kaverin kanssa tai pienellä porukalla.

Yksityistuntien hinnat ovat:

60 €/50 min

150 €/ 3 x 50min

lisähenkilöt 10e / hlö / 50 min

Varaaminen:

Yksityistunnit ovat varattavissa osoitteessa www.tuomasseppala.fi/ajanvaraus tai puhelimitse 040-837 8863 tai sähköpostitse tuomas@tuomasseppala.fi

Maksaminen:

Yksityistunnin voi ostaa Lakeside Golfin verkkokaupasta www.lakesidegolf.fi/kauppa tai Lakeside Golfin toimistosta.

Custom fit -palvelu

Custom fit -mittauspalvelussa selvitämme juuri sinun lyöntiisi parhaiten sopivat mailat. Apuna mittauksessa käytetään FlightScope –analysaattoria, joka mittaa lyönnistäsi mm. pallon ja mailan liikesuuntia ja nopeuksia. Mittaus toteutetaan yhteistyössä Golf Balatan kanssa eli pääset halutessasi testaamaan useita eri mailamerkkejä. Custom fit- mittaukset järjestetään toiveidesi mukaisesti 15 minuutin pika-analyysistä aina laajempaan 1,5 h mailasetin mitoitukseen. Varaa mittausaikasi täältä

Yksityistapahtuma

Tapahtuma kestää 1,5h tai 2,5h jonka aikana on mahdollisuus viettää esim.rentouttava TYKY-päivä golfin merkeissä. Lakeside Golfin loistavat harjoitusalueet luovat hienot puitteet golf-lajiin tutustumiseksi. Tapahtuman ohjelma räätälöidään sopimuksen mukaan ottaen huomioon osanottajien toivomukset.  Kysy lisää tuomas@tuomasseppala.fi

Lakeside Golfin jäsenklinikat

Lakeside Golfin jäsenklinikat jatkuvat myös vuonna 2018. Klinikat ovat veloituksetta käytettävissä Lakeside Golfin jäsenille, joilla on seuraan myös pelioikeus (vähintään 5-kortti). Klinikoita keskitytään joko lähipeliin tai pitkiin lyönteihin. Klinikoilla opetus tapahtuu enintään kuuden hengen pienryhmissä. Peliporukat tai perheet voivat halutessaan varata paikat samasta ryhmästä, toisaalta opetusryhmässä voi myös tutustua aivan uusiin pelikavereihin. Lakeside Golfin jäsen hyödynnä merkittävä jäsenetusi!

Aikataulun ja tarkemmat tiedot klinikoista Lakeside Golfin kotisivuilta

Muut kurssit

Lakeside Golfin naisten treeniryhmät:

Kesän aikana on kolme neljän viikon mittaista harjoitusjaksoa. Voit osallistua vaikka kaikille jaksoille ja harjoitella akiivisesti koko kesäkauden 2018. Katso lisätietoa täältä 

Junioreiden golfkoulut: 

Golfkoulut on tarkoitettu junioreille, jotka haluavat tutustua golfiin. Kolmipäiväinen koulun aikana tutustutaan erilaisiin golföyönteihin leikkien ja erilaisten harjoitteiden avulla. Golfkoulun hinta (70e) sisältää välineet, opetuksen ja välipalan. Lisätietoa saatavilla Lakeside Golfin toimistolta tai puhelimitse Tuomakselta (040-837 8863).